Sejt- és molekuláris terápia kutatócsoport

Kutatócsoport vezető: Prof. Dr. Vereb György, tanszékvezető egyetemi tanár

 

  • Antitest- és újraprogramozott T-sejt alapú immunterápiák fejlesztése, optimalizálása, rekombináns effektor molekulák által létrehozott immunszinapszisok szerkezetének és működésének vizsgálata.
  • Receptor tirozinkinázok és integrinek molekuláris kölcsönhatásai, szerepük daganatok patogenezisében, lehetséges diagnosztikai, prognosztikai, és célzott terápiás felhasználásuk.
  • Őssejt deficiens szaruhártya regenerálására alkalmas módszerek kidolgozása.
  • Molekuláris kölcsönhatások és jelátviteli folyamatok in situ kvantitatív vizsgálatára alkalmas mikroszkópos módszerek fejlesztése, új fluorofórok tesztelése.

 

Bővebb információért kérem, szíveskedjen az angol nyelvű oldalra kattintani. 

Frissítés dátuma: 2019.07.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.