MTA Kiváló Kutatóhely a DE ÁOK Biofizikai és Sejtbiológiai Intézet

2022, május 5 - 16:00
MTA Kiváló Kutatóhely a DE ÁOK Biofizikai és Sejtbiológiai Intézet

 

 

 

A Magyar Tudományos Akadémia a Kutatóhelyeket Minősítő Tanács javaslata alapján kiemelkedően magas színvonalú tudományos munkája elismeréseként az MTA által Kiválónak Elismert Kutatóhely minősítést adományozta 95 magyarországi tudományos műhelynek és intézménynek. Az erről szóló okleveleket a Magyar Tudományos Akadémia Széchenyi téri székházában adták át ünnepélyes keretek között a rangos minősítést elnyert kutatóhelyek képviselőinek. (Forrás: mta.hu)

 

A DE ÁOK Biofizikai és Sejtbiológiai Intézet igazgatója, Dr. Panyi György vehette át a rangos elismerést. A minősítés 2022.05.04-től 2027.06.30-áig érvényes. 

 

Igazgató Úr az ünneplyes átadásról készült videó 31. percénél veszi át az oklevelet.

https://youtu.be/4muhfwxe9qU

 

MTA hírek
A minősítést elnyert intézetek listája

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.