Intézeti referátum: Dr. Fehér Ádám

2021, november 3 - 12:00 - 13:30

 

Kedves Kolléga! 

​​​​​​Tájékoztatom, hogy szerdán, 2021. november 03-án, 12 órától kerül megrendezésre az Intézeti megbeszélés az ÉTK F008-009 előadó teremben.
Panyi Professzor Úr kéri, hogy szíveskedjen megjelenni, ha mégsem tud, legyen szíves indoklással együtt előre jelezni a       címre.

Oktatási elfoglaltságot, az Irodán előre bejelentett hivatalos külföldi, belföldi távollétet, szabadságot NEM KELL elküldeni!

 

A referátumot Dr. Fehér Ádám tartja, amelynek címe:

"KCNMB3 is the main auxiliary subunit associated with the KCa1.1 channel in glioblastoma"

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.