Intézeti referátum: Bankó Csaba

2021, december 1 - 12:00 - 13:30
Intézeti megbeszélés, referátum előadás

 

Kedves Kolléga! 

​​​​​​Tájékoztatom, hogy szerdán, 2021. december 01-én, 12 órától kerül megrendezésre az Intézeti megbeszélés az ÉTK F008-009 előadó teremben.
Panyi Professzor Úr kéri, hogy szíveskedjen megjelenni, ha mégsem tud, legyen szíves indoklással együtt előre jelezni a        címre.

Kérem, szíveskedjen maszkot használni és tartani a távolságot!

Oktatási elfoglaltságot, az Irodán előre bejelentett hivatalos külföldi, belföldi távollétet, szabadságot NEM KELL elküldeni!

A referátumot Bankó Csaba tartja, amelynek címe: "A diMICAAc, mint egy ígéretes fotodinámiás kismolekula sejtbiológiai hatásainak vizsgálata humán sejteken" (PhD védésre felkészülés)


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.