Intézeti megbeszélés, PhD védésre felkészülés: Gyöngy Zsuzsanna

2022, november 29 - 10:00 - 11:30
Intézeti megbeszélés, referátum előadás, Phd védésre felkészülés

 

 

 

Kedves Kolléga! 

​​​​​​Tájékoztatom, hogy kedden, 2022. november 29-én, 10 órától kerül megrendezésre az Intézeti megbeszélés az ÉTK F008-009 előadó teremben.
Panyi Professzor Úr kéri, hogy szíveskedjen megjelenni, ha mégsem tud, legyen szíves indoklással együtt előre jelezni a                címre.

A referátumot Gyöngy Zsuzsanna tartja, amelynek címe: "Fluoreszcenciás módszerek kidolgozása ABC transzporterek katalitikus ciklusának vizsgálatára, valamint hal hibridek ploiditásának meghatározására"


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.