Gratulálunk: DE Publikációs díj, Farkas Tibor emlékplakett 2022.

2022, június 1 - 09:00
Gratulálunk: DE Publikációs díj, Farkas Tibor emlékplakett, 2022, Dr. Hajdu Tímea

 

Gratulálunk a "Debreceni Egyetem Publikációs Díja 2022" elismerés elnyeréséhez  Dr. Hajdu Tímea, tudományos munkatárs és Dr. Nagy Péter Viktor tanszékvezető egyetemi tanár kollégáinknak, továbbá szerzőtársaiknak. 

A cikk rövid összefoglalója itt található.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratulálunk a "Farkas Tibor emlékplakett 2022" elismerés elnyeréséhez  Dr. Hajdu Tímea, tudományos munkatárs kollégánknak.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.